Verbinding met het leven zelf

Verbinding met het leven zelf

Verbinding met het leven zelf

De levensenergie in jou verbindt jou met de levensenergie in alles en iedereen om je heen. Doordat je seksualiteit de bron is van jouw levensenergie, is het ook de poort naar de verbinding met het leven zelf. Het is de verbinding met het Universum, de Bron of God. Waar jij een deel van bent.

Jouw seksualiteit is hierdoor zoveel meer dan seks. Door hier bewust van te zijn, ga je op een andere manier naar seks kijken. En seks op een andere manier ervaren. Waardoor je diepe intimiteit en echte verbinding tijdens de seks gaat ervaren. Omdat de seks voorbij het ego gaat.

Wanneer je seks misbruikt om je eigen ego te versterken, raak je steeds verder af van een liefdevolle verbinding met jezelf, anderen en alles om je heen. Waardoor je levensenergie minder gaat stromen. Met als gevolg diverse blokkades. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel.

Verbinding met het leven zelf

De verbinding met je seksualiteit is de basis voor de verbinding met jezelf, anderen en het leven zelf. Dit staat niet los van elkaar. Aangezien je levensenergie ofwel je seksuele energie de verbindende en helende energie is. Deze energie is de basis voor wat je ervaart in je leven.

Hierdoor is de afgescheidenheid in jezelf dezelfde afgescheidenheid met anderen, de Bron of God en het leven zelf. En begint elke verandering in je leven eerst in jezelf. Omdat het leven zoals jij het ervaart een afspiegeling is van de mate van afgescheidenheid of de eenheid in jezelf.

Door je seksualiteit te omarmen kom je in verbinding met je levensenergie en gaat deze krachtig stromen. En gaan er deuren open. Want je maakt een verbinding met het leven zelf. Dit geeft je de mogelijkheid om jezelf te ervaren via alles wat je meemaakt en liefdevolle verbindingen met anderen aan te gaan.

Gerelateerde artikelen

Taboe op seks bestaat nog steeds

Hunkering naar intieme en verbindende seks

Intieme en verbindende seks

Seksuele liefdesverbinding; het aardse en hemelse

Verbinding voelen dankzij je seksualiteit