Verhoogd bewustzijn en verlichting

Verhoogd bewustzijn en verlichting

Verhoogd bewustzijn

Vanuit een verhoogd bewustzijn kun je elk gevoel oproepen. Elke emotie en zelfs alle fysieke sensaties (via visualisatie). Hoe meer je hierin geoefend bent, hoe minder echte ervaringen je nodig hebt.

Verhoogd bewustzijn

Aangezien je alles kunt ervaren in je eigen gevoelswereld. Terwijl je bijvoorbeeld gewoon in bed ligt. Geluk, Liefde, genot en plezier komt allemaal van binnenuit. Hiervoor heb je niets of iemand voor nodig.

Alleen kun je eenvoudig in deze natuurlijke staat van zijn verblijven. Je leven voelt dan onder controle. Geen triggers en alleen maar wat jij wilt ervaren. Zonder iets te hoeven doen of deel te nemen aan het leven. 

Behalve jezelf in deze staat van zijn brengen. Je hoeft geen relaties aan te gaan, seks te hebben of wat dan ook. Hoewel dit voor de meeste mensen niet haalbaar is, kan het erg aantrekkelijk klinken.

Als je op zoek bent naar verlichting. Weg van al het lijden, verdriet en pijn. Een nieuw handvat om je aan vast te klampen. Op weg naar geluk. Echter het spiritueel bypassen van het leven ligt wel op de loer.

Met de kans dat je voorbij gaat aan het leven. Wat zich wil ontvouwen via jou. Via jouw ziel in een menselijk lichaam. Door het werkelijk ervaren van het leven. Ofwel door echt te voelen wat het leven met je doet.  

Hiervoor hoef je niets na te streven. Geen verlichting, geen relatie of orgasme. Het leven stroomt door jou heen. Leef en vier het leven. Alles ervan. Ook je lichaam en seksualiteit. Wijs niets af. Maar kies wel.

Volg je hart en de manier waarop je de Liefde wilt delen. Kies voor de seks die bij je past. En wanneer je dit nog niet kunt, elke ervaring brengt je iets. Ook al kun je dit nu nog niet zien. Elke ervaring draagt bij aan het geheel.

Ervaringen uit de weg gaan omdat je bang bent heeft ook een doel. Iedere ervaring spiegelt namelijk de Liefde die je bent of het weerspiegelt je angst. Dit staat los van de situatie zelf. Maar hoe jij ermee omgaat.

Totdat jij bewust wordt, kunt kiezen voor Liefde en wat bij je past. Met wie je een relatie aangaat en seks hebt. Niet om de andere ervaringen te vermijden. Maar om de Liefde te delen die je bent door je hart te volgen.

Gerelateerde artikelen

Lichamelijk aspect van seks

Ultieme samensmelting

Seksuele lusten bedwingen of uitleven

Commitment aan de Liefde

Onvervullend seksleven hoeft niet