Verliefdheid en seks

Verliefdheid en seks

Verliefdheid en seks

Wanneer je verliefdheid ervaart en seks wilt, vind je jouw partner over het algemeen ook seksueel aantrekkelijk. Maar dit is niet hetzelfde als seksuele aantrekkingskracht. Verliefdheid ontstaat doordat de ander bewust of onbewust aan je verwachtingen voldoet.

Verliefdheid en seks

Ineens voel je je speciaal. Dankzij die ander. Maar dit heeft niets met Liefde te maken. De verliefdheid zorgt ervoor dat je zin hebt in seks. Tevens zorgt dit verliefde gevoel ervoor dat je de seks als bevredigend ervaart. Want je ervaart steeds bevestiging.

Maar wanneer de verliefdheid over is, ben je aangewezen op de seksuele aantrekkingskracht. En als blijkt dat die er niet is, dan is de kans groot dat er sleur ontstaat of zelfs dat er vreemdgaan wordt. Ondanks dat je vaak wel denkt van je partner te houden.

Maar Liefde voor de ander heeft niets met aantrekkingskracht te maken. Je kunt in principe van iedereen houden omdat Liefde de universele energie is. Dit is Liefde zonder angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen.

Echter de Liefde in jezelf zorgt er voor dat je de aantrekkingskracht kunt ervaren. Want de seksuele aantrekkings voel je wanneer je ego dan niet meer in de weg staat. Dankzij de verbinding met de Liefde in jezelf, ben je in verbinding met je lichaam.

En dus ook met je seksualiteit. Want er zijn geen regels of voorwaarden meer waar de ander aan moet voldoen. Het is puur een energetische kwestie. Seksuele aantrekkingskracht is zo sterk, dat je na de verliefde periode, ook nog zin hebt in seks met elkaar.

Deze seks gaat over het algemeen niet over het orgasme. Hoewel dit natuurlijk wel enorm lekker is. Het gaat over de pure samensmelting van twee zielen via het lichaam. Er wordt een extase ervaren waarbij het orgasme eigenlijk in het niets valt.

Je vergeet de tijd en de ruimte waarin je aanwezig bent. Er is dan alleen nog maar een pure samensmelting, waarin alles moeiteloos in elkaar overloopt. Geen schaamte en geen schuldgevoelens over jezelf en je verlangen. Je volgt puur de taal van je lichaam.

Gerelateerde artikelen

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Aantrekkingskracht, zielsverbinding en seksualiteit

Energetische polariteit en aantrekkingskracht

Anticonceptie pil en seksuele aantrekkingskracht