Vermoeidheid en te weinig seks hebben

Vermoeidheid en te weinig seks hebben

Vermoeidheid

Seks is een gevolg van een zuivere seksuele verbinding met jezelf. Vermoeidheid is een gevolg van een gebrek aan deze verbinding. Aangezien je seksualiteit de bron is van jouw levensenergie. Wanneer jij je afgesloten hebt van je seksualiteit kan je levensenergie niet optimaal stromen. 

Waardoor plezier, genot en passie ervaren een uitdaging in je leven kan zijn. Je seksualiteit is zo veel meer dan seks. Het is jouw vuur en staat voor verbinding met jezelf, anderen en het leven zelf. Omdat je seksualiteit verbonden is met je emoties. De manier waarop je met je emoties omgaat is de basis voor elke verbinding. Of het is energieslurpend of activerend.

Vermoeidheid

Negeer je jouw emoties of laat je je erdoor meeslepen dan is verbinding maken lastig. Zowel met jezelf als met anderen. Omdat je niet in verbinding bent met jezelf. Waardoor je keuzes maakt die niet bij je passen. Zodat je vermoeidheid en geen zin in seks ervaart. Je mist namelijk een krachtig brandend vuur in jezelf. Want jij geeft jezelf geen belangrijke rol in je eigen leven.

Wanneer je niet in verbinding bent met je seksualiteit en emoties is dit meestal vanuit angst en je overlevingsstand. Waardoor je niet echt kunt genieten en je het leven aan je voorbij laat gaan vanuit een slachtofferrol. Maar het kan anders. Door de verantwoordelijkheid te nemen voor je seksualiteit en emoties.

Zodat je niet afhankelijk bent of de schuld aanneemt van of geeft aan anderen. En je kunt kiezen voor liefdevolle seks met een matchende partner waardoor je jezelf niet hoeft in te houden. Omdat je volledig jezelf kan zijn. Hierdoor ervaar je intieme en verbindende seks. Deze seks draait niet om de seks maar om de verbinding tussen elkaar. 

Een verbinding voorbij het ego. Liefdevolle seks houdt je innerlijke vuur brandend waardoor je weer meer energie voor liefdevolle seks hebt. En om te doen wat je verder nog leuk vindt en bij je past. Zodat je zin hebt in het leven. Je ervaart passie. Want je neemt je eigen plek in en ervaart de vrijheid, het genot en plezier van jezelf zijn. Zonder schaamte- en schuldgevoelens.

Gerelateerde artikelen

Jezelf seksueel afsluiten is het leven buitensluiten

Seks chakra disbalans en heling

Verbinding voelen dankzij je seksualiteit

Angst voor seksuele intimiteit

Oprechte eerlijkheid voor liefdevolle seks