Zelfbevrediging is helemaal niet raar in een relatie

Zelfbevrediging is helemaal niet raar in een relatie

Zelfbevrediging

Ga er vanuit dat je partner je nooit kan geven wat je nodig hebt. En dat hoeft ook helemaal niet. Zeker niet als jij jezelf geeft wat je nodig hebt. Ook seksueel middels zelfbevrediging. Zo blijf je in verbinding met jezelf. En van daaruit kun je verbinding met je partner maken.

Zelfbevrediging

Niet vanuit de leegte in jezelf. Maar vanuit de overvloed in jezelf. Waardoor de seksuele verbinding met je partner vanuit Liefde is. Je legt dan niet de verantwoordelijkheid van jouw seksuele geluk bij je partner neer.

Want zodra je partner deze druk voelt, is het moeilijk om geweldige seks met elkaar te hebben. De ongedwongenheid van seks is dan veranderd in een behoeftig samenzijn. En je beiden niet in staat bent om de Liefde te laten stromen.

Zelfbevrediging is dus heel erg belangrijk om vanuit Liefde seks te kunnen hebben met je partner. Door jezelf te bevredigen wijs je niet je partner af. Hiermee geef je juist jouw partner de vrijheid om zichzelf te zijn tijdens de seks.

Want je hebt dan geen seksuele verwachtingen meer ten opzichte van je partner. Het draait dan om de Liefde en verbinding. Je hoeft je dus absoluut niet schuldig te voelen tegenover je partner als jij jezelf bevredigt. Het is juist bevrijdend.

Daarnaast heeft zelfbevrediging nog andere voordelen. Je kunt alle aandacht op jezelf richten. En dit is niet egoïstisch. Het is een belangrijk onderdeel van je zelfgenezend vermogen door actief de seksuele verbinding met jezelf zuiver te houden.

En je kunt een ander alleen geven wat jezelf hebt. Dus geef jezelf wat je nodig hebt. Zodat je een zuivere seksuele verbinding met jezelf hebt en de seksuele verbinding met je partner ook zuiver kan zijn. Ofwel op basis van Liefde. Zodat je volledig in het moment echt samen kunt zijn.

Gerelateerde artikelen

Seksuele aandacht begint bij jezelf

Seksuele bevrediging ontstaat niet door orgasme

Slechte seks ontstaat door een gebrek aan zelfliefde

Seksueel samenspel is “geven en ontvangen”

Seksuele opwinding ontstaat vanuit jezelf