Zoenen en seks

Zoenen en seks

Zoenen en seks

Seks zonder zoenen is een optie. En zoenen zonder seks ook. Toch heeft het wel invloed op elkaar. Een bewuste zoen vanuit Liefde opent je lichaam voor meer. Wanneer een (tong)zoen zo lekker is, gaat je lichaam ervan tintelen en wordt je lichaam wakker. Je voelt je direct ontspannen, levendig, tevreden en veilig.

Een zoen of tongzoen geeft je lichaam ook het signaal of de ander een seksuele match is. Wat afhankelijk is van de geur, smaak en bewegingen van de mond en/of tong. Een zoen brengt je lichaam in beweging. Ofwel om verder te gaan of het geeft een signaal om te stoppen. Niet willen zoenen zegt ook veel. Er is afstand tussen elkaar.

De mond en tong zijn erg gevoelig. Waardoor je lichaam opgewonden kan worden om zich voor te bereiden op de seks. Bij een slechte zoen of geen is dit niet of veel minder het geval. Een zoen zegt of jij of de ander volledig aanwezig is of dat er nog onopgeloste problemen tussen jullie instaan. Of er is gewoon geen match.

Zoenen en seks

Vaak lekker zoenen geeft een wederzijdse bevestiging van het verlangen naar elkaar. Je blijft hierdoor fysiek met elkaar in verbinding. Passievol en liefdevol zoenen helpt om jezelf en elkaar even helemaal terug in het lichaam te brengen. En echt te gaan voelen. De Liefde tussen elkaar, de verbinding tussen elkaar en het fysieke contact. Zodat je volledig aanwezig kunt zijn.

En aandacht hebt voor al je fysieke sensaties die ontstaan tijdens het zoenen. Je stemt je tijdens het zoenen op elkaar af. Hierdoor is zoenen erg goed om de seksuele intimiteit tussen elkaar te versterken en te behouden. Door het zoenen over te slaan mis je een essentieel onderdeel voor matchende en intieme seks.

Zoenen brengt je meteen in je natuurlijke staat van zijn en Liefde. Uit je hoofd en in je lichaam. Elke zoen van je matchende partner voelt dan hemels, waar dan ook op je lichaam. Ideaal als voorspel. De Liefde is duidelijk voelbaar in je eigen lichaam. En dit is goed voor je gezondheid, relatie en is de perfecte basis voor geweldige seks.

Gerelateerde artikelen

Seksueel voorspel is vaak doelgericht en beladen

Seksuele interactie is meer dan voorspel en seks

Liefde lichamelijk uiten is niet onbelangrijk

Seksuele lust vanuit onvoorwaardelijke Liefde

Diepe intimiteit en echt contact ervaren