Yoni massage en seksuele heling

Yoni massage en seksuele heling

Een yoni massage kun je door een ander laten doen of bij jezelf doen. Hoewel deze massage niet als doel heeft een orgasme te krijgen, kan dit wel gebeuren. Een yoni massage is vooral gericht op heling. Door het loslaten van vastzittende emoties en energie in je yoni.

Omdat je yoni verbonden is met je emoties, worden de onverwerkte hier opgeslagen. Waardoor je jouw levensenergie blokkeert. Wat niet alleen gevolgen heeft voor je seks- en liefdesleven. Maar op alles in je leven. Omdat je seksualiteit de poort is naar het leven zelf.

Yoni massage

Zoals jezelf, anderen en alles in je leven. Een yoni massage brengt je terug bij jezelf. Je lichaam opent zich, evenals je hart en geest. Waardoor de verbinding met je ziel krachtiger wordt. Een gezonde yoni en seksualiteit zorgt voor plezier, verlangens en creativiteit.

Yoni massage

Door een yoni massage kom je hier (weer) mee in verbinding. Wanneer je yoni gesloten is, verhard en gespannen, kan deze massage heling bieden. In eerst instantie zal dit niet prettig voelen en kan zelfs pijnlijk zijn. Maar wel belangrijk als je jezelf wilt helen.

Daarom is een liefdevolle massage altijd belangrijk. Ga niet over je grenzen heen. Je yoni moet soms wennen aan de aanraking. Zeker wanneer er sprake is van een trauma. Je yoni zal zich langzaam gaan openen vanuit de juiste intentie. Wat natuurlijk Liefde is.

Deze Liefde is de uiting van de onvoorwaardelijke Liefde die jij in wezen bent. En heelt daarom alles. Want het brengt je terug in je natuurlijke staat van zijn. Deze staat van zijn is vredig, voldoeninggevend en vervullend.

Waardoor elke beweging liefdevol is. Niet afdwingend. Maar geduldig en zacht. Zodat je yoni de kans krijgt om te ontspannen. Doe deze massage alleen wanneer je voelt dat je er aan toe bent. En in staat bent om te ontvangen. Anders krijg je een averechts effect.

Je yoni openen voor jezelf of een ander vanuit Liefde is een geschenk. Waardoor echte verbinding en diepe intimiteit kan ontstaan voorbij het ego. Zodat de Liefde kan stromen in jezelf en tussen elkaar. Want je kunt je partner ontvangen vanuit een zuivere verbinding. 

Gerelateerde informatie

Erotische massagespeeltjes

Yoni wijsheid, het voelen waard

Yoni Liefde voor meer verbinding

Yoni kracht geeft zelfvertrouwen

Heb ik seksuele heling nodig?